TDI Club Nederland

Navi, Hifi en electronica - AUDI A4 SINGLE DIN RADIO, MP3 laten spelen

benjamint - wo 26 sep, 2007 14:04
Onderwerp: AUDI A4 SINGLE DIN RADIO, MP3 laten spelen
Hallo,

Ik heb een Audi A4 van 28-11-2004 1.9 TDI, met stuurwiel bediening en navigatie en een standaard audio speler. Is het mogelijk om de standaard audio-speler te vervangen met mijn eigen Alpine MP3 speler, maar dan wil ik wel dat de stuurwielbediening het blijft doen. Of is er een andere mogelijkheid om eenvoudig MP3 te luisteren? Is er een of andere draad aanwezig, zodat ik die kan aansluiten op de audio-speler en dan MP3 kan afspelen.
Agj0w - do 04 okt, 2007 11:42
Onderwerp:
quote:

Hallo,

Ik heb een Audi A4 van 28-11-2004 1.9 TDI, met stuurwiel bediening en navigatie en een standaard audio speler. Is het mogelijk om de standaard audio-speler te vervangen met mijn eigen Alpine MP3 speler, maar dan wil ik wel dat de stuurwielbediening het blijft doen. Of is er een andere mogelijkheid om eenvoudig MP3 te luisteren? Is er een of andere draad aanwezig, zodat ik die kan aansluiten op de audio-speler en dan MP3 kan afspelen.ik weet wel dat op sommige pioneers je stuurknopbediening kan aansluiten moet je maar ff navragen of je mp3 speler dat kan
Eric - do 04 okt, 2007 14:47
Onderwerp:
quote:
Of is er een andere mogelijkheid om eenvoudig MP3 te luisteren? Is er een of andere draad aanwezig, zodat ik die kan aansluiten op de audio-speler en dan MP3 kan afspelen.


Ik heb dit opgelost met een solisto.

http://www.solisto.de/nl/index.php

Hier sluit je een geheugen kaart op aan met MP3's.
De solisto kun je bedienen met de knoppen op het stuur en op de radio,net zoals je de wisselaar bediend.
Dit systeem is alleen geschikt voor radio's uit de VAG groep,dus ook de A4
Tijden zijn in GMT + 1 uur
Powered by phpBB2 Plus and Kostenloses Forum based on phpBB