Powered by Neostrada.nl


Plaats nieuw berichtDit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vorige onderwerpEmail naar een Vriend.Sla dit onderwerp op als bestandPrintversieVolgende onderwerp
Auteur Bericht
Admin
Site Admin
Site AdminGeregistreerd op: 24-5-2003
Berichten: 615


blank.gif
BerichtGeplaatst: wo 03 mrt, 2004 22:04  Onderwerp:   Richtlijnen voor het gebruik van dit forum Reageer met quoteGa naar onderkant van PaginaNaar boven

De verschillende forums van de TDI Club Nederland zijn bestemd voor het plaatsen van berichten die over je TDI gaan.
Om alles in goede banen te leiden zijn er REGELS op deze forums.

De volgende inzendingen zullen door de beheerders zonder opgaaf van reden en zonder berichtgeving worden aangepast, verplaatst, op slot gedaan of worden verwijderd:

 1. Inzendingen waarin mensen persoonlijk aangevallen / beledigd worden.
 2. Inzendingen met daarin privť gegevens van derden (bv. woonadressen, telefoonnummers), ook al zijn die gegevens elders (bv. telefoongids, internet) openbaar te vinden.
 3. Inzendingen in algemene zin (teksten, beelden, geluiden etc.), die gewelddadige en/of onsmakelijke delen bevatten.
 4. Inzendingen in algemene zin (teksten, beelden, geluiden etc), die door anderen kunnen worden opgevat als scheldwoorden, racistische-, godslasterende-, discriminerende-, seksistische of ongewenst erotische uitingen. Heb respect voor de ander, voor anders denkenden, laat iedereen in zijn/haar waarde en wees niet kwetsend of storend tegenover anderen. Bedenk dat grappig bedoelde inzendingen door anderen als kwetsend kunnen worden ervaren.
 5. Inzendingen waarin clandestiene en/of malafide zaken ter sprake komen (bv. illegale software/websites, kopiŽren van beschermde gegevens (bv. navigatie cd / dvd), illegale tips/adviezen, wapens, porno, drugs, heling etc.).
 6. Inzendingen die geen grote maatschappelijke gebeurtenis betreffen.
 7. Inzendingen die qua motorisering niet VAG-TDI (Audi/Seat/Skoda/Volkswagen) gerelateerd zijn.
 8. Inzendingen die niet TDI Club Nederland gerelateerd zijn.
 9. Inzendingen die qua onderwerp in een ander forum van de TDI Club Nederland thuishoren.
 10. Inzendingen die meerdere malen identiek worden ingestuurd (al of niet door dezelfde persoon).
 11. Inzendingen die door personen regelmatig zonder toegevoegde waarde aangepast worden zodat de inzending bovenaan blijft staan.
 12. Inzendingen waarin ongevraagd reclame voor een bedrijf wordt gemaakt. Het delen van ervaringen is uiteraard wel toegestaan.
 13. Inzendingen met daarin vragen welke in de Wiki worden behandeld (bv het plaatsen van afbeelding).
 14. Inzendingen welke het Copyright schenden. De verantwoording, dus aansprakelijkheid voor mogelijke gevolgschade, ligt bij diegene die de content geplaatst heeft.
 15. Een 'reply' waarin onnodig wordt ge-quote (tekst en/of beelden).
 16. Een 'reply' die geen enkele toegevoegde waarde heeft voor het onderwerp.
 17. Inzendingen met daarin een suggestie / verwijzing / voorstel tot agressief gedrag / bedreiging / fysiek geweld.

'Discussie' is een essensiŽel onderdeel van een forum.

 1. Het bestuur en de moderatoren realiseren zich dat een forum een prima plek is voor een stevige discussie.
 2. Zolang daarin Nederlands met af en toe een punt en komma gesproken wordt, is het geen probleem dat het soms wat pittiger wordt.
 3. Als het te persoonlijk wordt, te heftig en bovenstaande regels worden overschreden dan zal een moderator ingrijpen.

Reclame, groupbuy, powerbuy, groepsaankoop.

 1. Dit forum is weliswaar 'voor en door' de leden, maar reclame maken en een groepsaankoop starten is slechts onder strikte voorwaarden toegestaan, o.a. omdat we rekening te houden hebben met onze betalende adverteerders. Neem daarvoor contact op met het bestuur. Als dat niet gedaan is worden dergelijke inzendingen verwijderd. Het delen van ervaringen is uiteraard wel toegestaan. Voor de duidelijkheid: reclame is 'openbare aanprijzing en alles wat daartoe dient ter bevordering van de afzet van goederen of diensten'.
 2. Reclame is niet toegestaan in je eigen handtekening en avatar, ook niet als dat reclame is voor een van de sponsoren op deze site. Een zo kort mogelijke link in je handtekening naar de verkoop van je eigen auto is toegestaan.
 3. Voor informatie omtrent het adverteren op deze site kunt u zich wenden tot de PR-manager via dit emailadres: pr@tdiclub.nl

Gebruikersnaam, Handtekening en Avatar.

 1. Als een handtekening of avatar bewegende beelden bevat en/of te groot, te onoverzichtelijk, te wild is, dan wordt de eigenaar verzocht dat aan te passen.
 2. Een foto in een handtekening mag maximaal 375 x 40 pixels groot zijn.
 3. Tekst of foto in een handtekening en avatar hoeft niet specifiek TDI-gerelateerd te zijn, maar mag niet potentieel aanstootgevend zijn (politiek, godsdienstig, sexueel getint) of reclame bevatten.
 4. Reclame in een handtekening is niet toegestaan. Er mogen geen andere bedrijfsnamen worden genoemd dan VW, Audi, Seat en Skoda en de daartoe behorende modellen. Het plaatsen van een zo kort mogelijke link in de handtekening naar de verkoop van je eigen auto wordt gedoogd.
 5. Een eigenaar van een bedrijf mag zijn bedrijfsnaam vermelden in zijn handtekening indien de eigenaar sponsor is van het forum.
 6. De gebruikersnaam mag geen reclame of verwijzing bevatten naar een bedrijf waar tegen betaling diensten en/of goederen worden aangeboden.

Dringend advies.

 1. Veel gestelde vragen kun je terugvinden in de Wiki van de TDI club.
 2. Kun je het antwoord niet vinden in de Wiki, gebruik dan de zoek functie van het forum.
 3. Maak de titel van je onderwerp graag kort en duidelijk. Een titel als 'ik heb een probleem en ik weet niet hoe ik het op moet lossen' is te algemeen. Voorkeur opbouw titel is: Model van de auto tussen haken [ ] en daarna de beknopte omschrijving, eventueel met een uitbreiding bij de beschrijving van het onderwerp. Voorbeeld titel onderwerp: [Golf IV] auto start slecht . Een moderator kan de titel van een onderwerp aanpassen zonder berichtgeving.
 4. Hou je aan de algemeen aanvaarde netiquette. Schrijf niet met uitsluitend hoofdletters.
 5. De gevoerd taal op dit forum is Algemeen Beschaafd Nederlands. Af en toe een afkorting is toegestaan, maar niet een inzending volledig in sms- of msn-taal. Af en toe een punt, een komma en een hoofdletter komt de leesbaarheid ten goede.
 6. Een foto in een inzending mag maximaal 1024x800 pixels groot zijn in verband met de leesbaarheid.
 7. Blindeer het kenteken bij het plaatsen van foto's van iemand anders zijn auto (bijvoorbeeld bij het plaatsen van foto's van een meeting).

Disclaimer.

 1. *Eigen verantwoordelijkheid*. De TDI Club Nederland biedt alleen de mogelijkheid om op dit forum berichten te plaatsen en berichten te lezen. De TDI Club Nederland is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het plaatsen en lezen van berichten en het (ver)kopen via deze site. Alle geplaatste teksten, beelden en geluiden (vragen om informatie, beschikbaar stellen van informatie, afspraken, betalingen, leveringen, garantie etc etc) zijn het risico en volledige verantwoordelijkheid van de poster.
 2. Degene die zijn *contactgegevens* doorstuurt naar anderen doet dit op geheel eigen risico en verantwoordelijkheid. Dit kan veilig via PM en e-mail. Bezaai het forum niet met telefoonnummers of adressen, bij misbruik van deze gegevens is de TDI Club Nederland niet aansprakelijk.

Officiele waarschuwing.
Toegang tot de site (tijdelijk) ontzeggen (bannen).
Als het bestuur van de TDI Club Nederland van mening is dat de regels van dit forum zodanig zijn overtreden dat er maatregelen genomen moeten worden, dan heeft het bestuur de volgende mogelijkheden:

 1. Een officiele waarschuwing. De desbetreffende persoon wordt per PM op de hoogte gesteld.
 2. De toegang tot de site wordt voor een bepaalde tijd ontzegd (een ban). De lengte van de ban is afhankelijk van de ernst van de overtreding. In een uiterste geval kan een persoon voor onbepaalde tijd de toegang worden ontzegd.

Privacy policy.

 1. De TDI Club Nederland verklaart en garandeert hierbij dat, voor zover de Wet dat toestaat en toelaat, alle persoonsgegevens binnen de site blijven. De e-mailadressen, ip-adressen en eventuele andere persoonlijke gegevens zullen dus niet aan derden worden doorgegeven, noch worden gebruikt voor commerciŽle doeleinden.

In gevallen waarin bovengenoemde Regels niet voorzien, beslist het bestuur.


   OfflinePersoonlijke Gallerij van AdminBekijk gebruikers profielStuur PMVerstuur mailBekijk de homepage
Berichten van afgelopen:      
Plaats nieuw berichtDit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk  
© TDI Club Nederland 2008