Powered by Neostrada.nl


Plaats nieuw berichtDit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk Vorige onderwerpEmail naar een Vriend.Sla dit onderwerp op als bestandPrintversieVolgende onderwerp
Auteur Bericht
TDIClub Nederland
Full Member
Full MemberGeregistreerd op: 18-10-2004
Berichten: 69


blank.gif
BerichtGeplaatst: do 01 dec, 2005 22:09  Onderwerp:   Regels voor het plaatsen van een advertentie Reageer met quoteGa naar onderkant van PaginaNaar boven

Bij het plaatsen van een advertentie gelden onderstaande regels.
Voldoet een posting niet aan die regels, dan wordt hij verwijderd. De poster krijgt geen pm.

 1. dit Te Koop forum is uitsluitend voor onze leden ( die minimaal drie maanden geregistreerd staan en minstens 25 postings gedaan hebben ) en alleen voor particuliere verkoop; zodra een advertentie riekt naar gratis reclame maken voor bedrijven (zie Regels voor het gebruik van dit forum), of naar handel drijven (inkoop - verkoop), wordt hij verwijderd.
 2. de spullen moeten *met foto* worden aangeboden (uitleg over het plaatsen van een foto vindt je hier). Liever niet, maar een link naar een foto is toegestaan.
 3. we willen een foto zien van het voorwerp wat te koop is, dus geen foto van een voorbeeld.
 4. er dient *altijd een (richt)prijs* aangegeven te worden; de tekst 't.e.a.b.' is geen richtprijs!
 5. is er bij de posting geen foto en/of vraagprijs aanwezig, dan krijg je nog *twee uur* de tijd om dat toe te voegen. Daarna wordt de advertentie verwijderd.
 6. biedt je een auto te koop aan *vermeldt dan*: merk, model, motor(code), kleur, opties af-fabriek, bouwjaar, kilometerstand, opties later aangebracht, onderhoudsgeschiedenis.
 7. biedt je een onderdeel te koop aan, geeft dan *zoveel mogelijk details* (voor welke auto/model/jaar, onderdeelnummer, kleur, webadres van de fabrikant etc).
 8. er dient geadverteerd te worden in het topic zelf, dus *alleen een link (naar bv marktplaats) is niet toegestaan*; een link naar marktplaats mag er wel staan, maar er moet dan wel een omschrijving met alle nadere gegevens en vraagprijs bij gepost worden.
 9. alle artikelen die worden aangeboden *moeten TDI gerelateerd* en legaal zijn; dus geen clandestine en/of malafide handel, bv. illegale software, wapens, porno, drugs, heling; voor niet-TDI zaken (bv. benzine auto's) is er bv Markplaats.
 10. als het produkt *verkocht is*, graag een pm of email sturen naar een bestuurslid of een moderator, dan wordt de posting verwijderd.
 11. als een artikel *na twee maanden niet is verkocht* dan wordt de posting verwijderd.
 12. elke posting in dit Te Koop forum kan niet met een posting worden beantwoord door anderen. De correspondentie tussen verkoper en koper gaat dus via pm of email.
 13. er is *geen mogelijkheid* om een advertentie na verloop van tijd naar voren te halen (weer bovenaan te zetten). Wel kan de poster zijn eigen posting wijzigen (bv. voor een prijsverlaging).
 14. als een advertentie een tweede maal wordt geplaatst (over hetzelfde te verkopen artikel), dan wordt zsm de nieuwste daarvan verwijderd.


N.b.; Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om tegen betaling een advertentie te plaatsen.
Voor meer info kunt u zich wenden tot pr@tdiclub.nl

Dringend advies:

 1. als je een vraag hebt kijk svp eerst op onze eigen Wiki, heel veel vragen zijn daar beantwoord.
 2. kun je het niet vinden in de Wiki, gebruik dan de ZOEK functie.
 3. de titel van je posting graag kort en 'to the point'; dus niet 'ik heb een probleem en ik weet niet hoe ik het op moet lossen', maar wel ' [Passat 3B 2000] waar zit het stuur '. Dus: [auto type jaar] omschrijving. Een moderator kan de titel van een posting beter in overeenstemming brengen met de inhoud.
 4. hou je aan de algemeen aanvaarde netiquette (bv. schrijf niet met uitsluitend HOOFDLETTERS, dat wordt gezien als SCHREEUWEN).
 5. op dit forum wordt *Nederlands geschreven*. Een afkorting op zijn tijd is prima, maar zeker geen msn-taal. Af en toe een punt, een komma en een hoofdletter komt de leesbaarheid ten goede.
 6. als je foto's van een auto post, verwijder (photoshop / irfanview) dan het kenteken, want er kijken meer mensen mee dan alleen clubleden.


   VerborgenPersoonlijke Gallerij van TDIClub NederlandBekijk gebruikers profielStuur PMVerstuur mail
Berichten van afgelopen:      
Plaats nieuw berichtDit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk  JosChiptuning Feno
Vagtechniek
JD EngineeringVVT

© TDI Club Nederland 2008